Wedstrijdverslagen

Zondag 18 September 2016 RKVSC 1-Wadenoijen 1

Jack van Kessel man van de wedstrijd van RKVSC 1

De voetbaltrein bij RKVSC 1 blijft door rollen in Velddriel. Na een overtuigende zege op DSS’14 en OSC’45 moest Wadenoijen eraan geloven. De mannen uit Velddriel begonnen heel slap aan de eerste helft, waardoor de gasten uit Wadenoijen op een 0-1 voorsprong kwamen. In de rust hebben de trainers Florian Sinanaj en Ger van Gelder de jongens wakker geschud en een aantal wisselingen aangebracht in het team.

Na rust ging de ploeg uit Velddriel weer als een komeet. De knoppen werden omgedraaid, de drive en spirit was er weer. Onder de bezielende leiding van aanvoerder Thijs Goesten en ook centrale verdediger Rowin Wagenaar ging de thuisclub op zoek naar de gelijkmaker. Echter het bleef niet alleen bij de gelijk maker, in een tijdsbestek van 5 minuten kreeg het team maar liefs 4 opgelegde kansen. Na de 1-1 in de 60e minuut van Thijs Goesten (afstandsschot) volgde direct in de 61e minuut de 2-1 van invaller Jack van Kessel!

Invaller Jack van Kessel is gekozen tot man van de wedstrijd van RKVSC 1 – Wadenoijen 1.

Zondag 25 september 2016 staat de topper tegen ex vierdeklasser en titelfavoriet Buren op het programma.

Topscoorderslijst seizoen 2016/2017

Bart Goesten 2x

Elvis Kovaci 2x

Thijs Goesten 1x

Jack van Kessel 1x

Tim Oomen 1x

Ufuk Aydogan 1x

Zie onder het kopje fotoalbum voor de actie foto's van RKVSC 1.

Zondag 18 September 2016 RKVSC 2 - BVV 3

RKVSC 2 wint moeizame wedstrijd tegen BVV 3

De eerste competitiewedstrijd stond zondag 18 september 2016 op het programma. Na de drie makkelijk gewonnen bekerwedstrijden, was RKVSC 2 op zijn hoede voor de mannen van BVV 3. De opstelling was als volgt: Herman Bergacker, Willem van Hoessel, Leo Verhoeven, Albert van Heel en Ad van Beurden een geroutineerde en gelouterde verdediging. Het middenveld bestond uit Jordy de Waal, Jos van Willigen, Riny van Malsen en Rico van Herwijnen. De aanvallers zijn Richard Mouthaan en Timo de Waal.

Het spel was matig de eerste helft, maar de eerste echte aanval was direct raak. Een afstandsschot van Timo de Waal werd los gelaten door de keeper van BVV en ingetikt door Jordy de Waal (25e minuut). De tweede helft kwam BVV opzetten en RKVSC moest voornamelijk verdedigen en loerde op de counter met de snelle mannen Timo de Waal en Richard Mouthaan. In de 77 minuut kreeg RKVSC een vrije trap 30 meter van het doel van BVV, deze vrije trap werd eenvoudig verzilverd door onze specialist Leo Verhoeven.

Nu op naar de derby tegen Alem 3 op zondag 25 september 2016.

Topscoorderslijst seizoen 2016/2017

Timo de Waal 1x

Leo Verhoeven 1x